דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 155 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הפיתות)

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פיתות עם זעתר
פיתות זעתר בתנור
  • 1 מנפים אל קערת המיקסר את הקמח, מוסיפים את השמרים, מערבלים מעט, לאט לאט מוסיפים את המים ולשים במשך כ- 5 דקות. מוסיפים את המלח וממשיכים ללוש עוד כ- 5 דקות עד לקבלת בצק, מכסים ומתפיחים כשעה.
  • 2 מחלקים את הבצק ל- 6 חלקים שווים ושקולים, מכדררים לכדורים, מתפיחים לכ- 30 דקות ובינתיים מחממים את התנור לחום של 190 מעלות.
  • 3 משמנים את הידיים ומשטחים כל כדור לקוטר של 15 ס"מ, מורחים על פני כל עיגול מציפוי הזעתר (מערבבים את מצרכי הציפוי היטב) ומשאירים שוליים. אופים את הפיתות כ- 15 דקות בתנור שחומם מראש עד להזהבה קלה. מתקבלות פיתות עם זעתר פשוט טעימות!
  • 4 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ לאפות על אבן שמוט המעניק אפקט משמעותי יותר באפייה המתקרב לשימוש בטאבון

ציוד נדרש: אבן שמוט (לא חובה).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 12.9% 11.8% 75.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.15 (0.15 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב