דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

54 מנות/יחידות, 25 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל כדורי השוקולד)

  • הביסקוויטים
  • פתיבר קלאסי -  אריזות ניילון - סה"כ (438 גרם)
    גרוס (לא דק מדי)
  • שאר המצרכים
  • חמאה - אריזת נייר (100 גרם)
  • חלב - 1/2 כוס - סה"כ (120 מ"ל)
  • סוכר - 67 גרם
    1/3 כוס
  • שמנת מתוקה 38% - קופסת קרטון (250 מ"ל)
  • שוקולד מריר - אריזת נייר (100 גרם)
    מומלץ כשוקולד צ`יפס איכותי
  • שוקולד חלב - אריזת נייר (100 גרם)
    מומלץ כשוקולד צ`יפס איכותי
  • נוטלה - 4 כפות - סה"כ (188 גרם)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
כדורי שוקולד נוטלה
כדורי שוקולד נוטלה מושלמים אחד אחד
  • 1 להניח את השוקולדים בקערה קטנה. במקביל, להמיס בקלחת את החמאה, החלב, הסוכר והשמנת המתוקה עד לרתיחה, ולאחר מכן למזוג אל קערת השוקולדים, להמתין דקה ולערבב.
  • 2 להוסיף את הנוטלה ולערבב היטב עד לקבלת רוטב שוקולד חלק.
  • 3 למזוג את רוטב השוקולד על תערובת הפתיבר, לערבב היטב ולהקפיא כ- 15-20 דקות עד שהתערובת תתייצב מעט ושיהיה ניתן לגלגל אותה לכדורים עם התוספות שאתם אוהבים.
  • 4 זהו - מתקבלים כדורי שוקולד נוטלה קלים וטעימים! מלאכת ההכנה מעסיקה את הילדים לפחות לשעה-שעתיים והכי חשוב - אי אפשר להפסיק לאכול מכדורי השוקולד הממכרים האלו!
  • 5 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את הציפויים של כדורי השוקולד. שיטת ההכנה כוללת המסה והקפאה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 34.4% 6.7% 58.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.52 (0.52 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב