דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 47 גרם למנה\יחידה (כ- 20 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת שכבות אוראו
עוגה עם הרבה אוראו
  • הכנת השכבה הראשונה:
  • 1 להמיס במיקרו 50 גרם חמאה.
  • 2 לפורר היטב במעבד מזון 8 עוגיות אוראו (חצי חבילה).
  • 3 להדק היטב בתחתית התבנית.
  • הכנת השכבה השנייה:
  • 1 לעבד במעבד מזון 8 עוגיות אוראו בפולסים (לחיצות קצרות), לקבלת חתיכות גסות ולא פירורים.
  • 2 להקציף את קופסת השמנת המתוקה עם האינסטנט פודינג וניל, החלב והסוכר, עד לקבלת קרם יציב.
  • 3 להוסיף את חתיכות האוראו לקרם הוניל.
  • 4 למרוח על השכבה הראשונה.
  • הכנת השבה השלישית:
  • 1 להמיס על הגז את השוקולד, 100 מ"ל השמנת ו- 25 גרם החמאה.
  • 2 לשפוך מעל השכבות הקודמות.
  • 3 להכניס למקרר או להקפאה לקירור ולהתייצבות.
  • 4 בתיאבון חיוך

זמן הכנה - כחצי שעה + זמן קירור של שעה לפחות.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 46.2% 5% 48.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.86 (0.86 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב