דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 157 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
בורקס גבינה טבעוני
בורקס גבינה לטבעוניים
  • 1 דואגים מראש שעלי הפילו יהיו מופשרים.
  • 2 מגרדים את הגבינה הצהובה הטבעונית.
  • 3 מערבבים יחד בקערה את כל חומרי המילוי.
  • 4 מורחים כל עלה משני הצדדים בשמן הזית המהולים עם המים ומקפלים אותו לחצי.
  • 5 מורחים כ- 5 כפיות מהמילוי במרכז העלה המקופל ומגלגלים לרולדה.
  • 6 מהרולדה יוצרים שבלול.
  • 7 כל שבלול מורחים בתערובת הסילאן ומפזרים מעל שומשום.
  • 8 אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך כחצי שעה.
  • 9 הרי לכם בורקס גבינה טבעוני ביתי וטעים - בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.9% 35.4% 10.2% 53.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.56 (0.56 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב