דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

30 מנות/יחידות, 72 גרם למנה\יחידה (מספר המנות מוערך ולא מדויק)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
מעמולים תמרים
  • 1 לנפות את הקמח לתוך קערה.
  • 2 בקערה נוספת, להכניס חצי מכמות הקמח ביחד עם המרגרינה וללוש.
  • 3 להוסיף את המים בהדרגה וללוש - אם נוזלי, להוסיף כל פעם קצת קמח, עד לקבלת בצק רך.
  • 4 כפי שמצויין במצרכים במצרכים, הבצק יוצא רך לאחר הלישה ונשארות בערך שתי כוסות קמח, אבל אם עדיין נוזלי, אפשר להוסיף קמח.
  • 5 לכסות את הבצק עם ניילון נצמד לחצי שעה של מנוחה.
  • 6 ליצור עיגולים קטנים מהבצק, למלא, לסגור ולעשות צורה עם צובטן שמיועד למעמולים.
  • 7 לאפות בחום 170 מעלות 1/4 שעה, לבדוק שלא ישרפו.
  • 8 כשמתקררים לפזר מעל אבקת סוכר.
  • מילוי למעמולים:
  • 1 חבילה של תמרים - לפתוח את החבילה, לבדוק שאין בתמרים קליפות ולערבב עם אגוזים קצוצים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.5% 33.5% 7% 57%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.52 (0.54 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב