דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 320 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות (תלוי בגודל המנה))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פלודה שירזי
הקינוח הפרסי הכי טעים שיש
  • 1 מרתיחים את המים עם הסוכר למשך כ- 7 דקות, מסננים, מוסיפים את מי הורדים, מערבבים, מעבירים לקופסא ומכניסים לפחות ל- 24 שעות למקפיא.
  • 2 שוברים את אטריות האורז בקערה, ממלאים במים רותחים כדי לרכך אותן למשך כחצי שעה ולאחר מכן מסננים.
  • 3 מוציאים את הפלודה מהמקפיא, מניחים את האטריות האורז המסוננות מעליו ומגרדים עם כף כדי ליצור ברד. אפשר לסחוט מעל הפלודה מיץ לימון, להוסיף ריבת דובדבנים או פטל, או פשוט להתענג עליו ככה בלי כלום!
  • 4 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אני השתמשתי במחצית מחבילת אטריות האורז (סה"כ 200 גרם) - מי שרוצה ואוהב יכול להשתמש בכמות גדולה יותר.

שיטת ההכנה כוללת הקפאה. זמן ההכנה לא כולל את זמן ההקפאה והשרית אטריות האורז במים הרותחים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 0% 1.8% 98.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב