מצרכים למתכון
65 מנות/יחידות, 18 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל כדורי השוקולד)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
שילוב פרווה מושלם של שוקולד, פתיבר וקוקוס
- 1 שוברים/טוחנים גס (אך לא מדי) את הביסקוויטים ומניחים בקערה.
- 2 מחממים על אש קטנה (אפשר גם לחמם במיקרוגל) את כל מרכיבי הבלילה תוך כדי ערבוב, עד לקבלת בלילה חלקה.
- 3 מוסיפים את הבלילה לביסקוויטים (בשלב זה מומלץ להוסיף גם את הקוקוס הטחון) ומערבבים היטב. אם העיסה קשה ליצירת כדורים ניתן להניח מעט במקרר להתייצבות (אני לא הייתי צריכה).
- 4 יוצרים מהתערובת כדורי שוקולד וטובלים בקוקוס הטחון (מומלץ לעבוד עם ידיים רטובות).
- 5 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
שיטת ההכנה כוללת גם טחינה והמסה.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
1.6% |
29.1% |
6.6% |
62.7% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב