דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 38 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הבורקסים)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
בורקס פיצה מבצק עלים ב- 10 דקות
בורקס פיצה מהיר וטעים
  • 1 מחממים מראש את התנור לחום של 200 מעלות.
  • 2 מחלקים את בצק העלים לשני חלקים, מניחים נייר אפייה על השיש, מקמחים אותו, מניחים מעל חלק אחד של בצק העלים ומקמחים עוד קצת מלמעלה.
  • 3 מרדדים את בצק העלים, מזלפים את הקטשופ, מפזרים את תבלין הפיצה, מורחים בעזרת מרית ומפזרים מלמעלה את הגבינות המגורדות והזיתים.
  • 4 מגלגלים את הבצק עם כל התוספות ביחד עם נייר האפייה כמו בסרטון באינסטגרם (כדאי להכניס למקפיא לכ- 10 דקות להתייצבות). לאחר מכן, פורסים את הבצק ומניחים את השבלולים על תבנית האפייה של התנור המרופדת בנייר אפייה. כך להכין גם עם החלק הנוסף של בצק העלים.
  • 5 חותכים חתיכות קטנות של חמאה, מניחים על הבורקסים, מפזרים מעל את השומשום ואופים בתנור החם למשך כ- 10-15 דקות או עד להשחמה. מתקבל בורקס פיצה מבצק עלים קל ומהיר!
  • 6 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.3% 50.8% 12.2% 34.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1.08 (1.14 נטו)
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב