דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

40 מנות/יחידות, 45 גרם למנה\יחידה (כ- 40 פיתות)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פיתות בטאבון
אין כמו להכין פיתות בשטח
  • 1 מערבבים יחד את כל החומרים.
  • 2 מניחים להתפחה למשך שעה לפחות.
  • 3 יוצרים עיגולים, משטחים, ומניחים על הטאבון.
  • 4 אופים עד השחמה של שני הצדדים, ומורידים מהטאבון בזהירות.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
להגשה: לאבנה עם שמן זית וזעתר, שוקולד או כל ממרח שאוהבים.

ציוד נדרש: טאבון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 17.3% 9.8% 72.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.21 (0.21 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב