דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

45 מנות/יחידות, 11 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פרלינים ביתיים משוקולד מריר ושוקולד לבן
  • 1 ממיסים בבן מארי את השוקולד המריר עד להמסה מלאה.
  • 2 שופכים את השוקולד לתבניות.
  • 3 ממיסים בבן מארי את השוקולד הלבן עד להמסה מלאה, ובמקרה הצורך מוסיפים 2 כפיות מים ומערבבים היטב (רוב הסיכויים שיהיה צורך).
  • 4 אם רוצים שהשוקולד הלבן יהיה בתור מילוי (יחד עם אגוז הלוז), הופכים את התבנית שישפכו שאריות השוקולד המריר, מנקים את התבנית עם שפכטל, מניחים אגוז לוז לכל פרלין ושופכים את השוקולד הלבן לתבניות. אם מספיק לנו שהשוקולד הלבן יהיה רק בחלק התחתון של הפרלין ולא בתור מילוי אז אין צורך להפוך את התבנית ופשוט מניחים את אגוז הלוז ומעליו את השוקולד הלבן.
  • 5 מיישרים את השוקולד בעזרת שפכטל (השוקולד הלבן מתערבב בחלק התחתון של הפרלין עם השוקולד המריר וזה בסדר ואפילו יפה), ומוציאים את שאריות השוקולד (חלק מהשוקולד מתבזבז, אך ניתן להשתמש בו לשימושים אחרים).
  • 6 מכניסים את תבניות השוקולד להקפאה לחצי שעה עד שעה והפרלינים מוכנים.
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: 3 תבניות לשוקולד, שפכטל.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2% 42.5% 9.1% 46.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.77 (0.79 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב