3 ממיסים בבן מארי את השוקולד הלבן עד להמסה מלאה, ובמקרה הצורך מוסיפים 2 כפיות מים ומערבבים היטב (רוב הסיכויים שיהיה צורך).
4 אם רוצים שהשוקולד הלבן יהיה בתור מילוי (יחד עם אגוז הלוז), הופכים את התבנית שישפכו שאריות השוקולד המריר, מנקים את התבנית עם שפכטל, מניחים אגוז לוז לכל פרלין ושופכים את השוקולד הלבן לתבניות. אם מספיק לנו שהשוקולד הלבן יהיה רק בחלק התחתון של הפרלין ולא בתור מילוי אז אין צורך להפוך את התבנית ופשוט מניחים את אגוז הלוז ומעליו את השוקולד הלבן.
5 מיישרים את השוקולד בעזרת שפכטל (השוקולד הלבן מתערבב בחלק התחתון של הפרלין עם השוקולד המריר וזה בסדר ואפילו יפה), ומוציאים את שאריות השוקולד (חלק מהשוקולד מתבזבז, אך ניתן להשתמש בו לשימושים אחרים).
6 מכניסים את תבניות השוקולד להקפאה לחצי שעה עד שעה והפרלינים מוכנים.