2 בינתיים מכינים את דף הטרנספר בתוך התבנית, ומניחים את התבנית על נייר אפייה.
3 שופכים את השוקולד לתבנית.
4 ממיסים בבן מארי את השוקולד הלבן (להשתמש בשוקולד לבן ללא סוכר) עד להמסה מלאה, ובמקרה הצורך מוסיפים 2 כפיות מים ומערבבים היטב (רוב הסיכויים שיהיה צורך).
5 אם רוצים שהשוקולד הלבן יהיה בתור מילוי, הופכים את התבנית שישפכו שאריות השוקולד המריר, מנקים את התבנית עם שפכטל, ושופכים את השוקולד הלבן לתבניות. אם מספיק לנו שהשוקולד הלבן יהיה רק בחלק התחתון של הפרלין ולא בתור מילוי אז אין צורך להפוך את התבנית ופשוט שופכים מעל השוקולד המריר את השוקולד הלבן.
6 מיישרים את השוקולד בעזרת שפכטל (השוקולד הלבן מתערבב בחלק התחתון של הפרלין עם השוקולד המריר וזה בסדר ואפילו יפה), ומוציאים את שאריות השוקולד (חלק מהשוקולד מתבזבז, אך ניתן להשתמש בו לשימושים אחרים).
7 מכניסים את תבנית השוקולד להקפאה לחצי שעה עד שעה והפרלינים מוכנים.