דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 111 גרם למנה\יחידה (כ- 16 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת שכבות קרם וניל וקרם שוקולד
עוגה שכבות עם שני סוגי קרם וביסקוויטים
  • 1 לאחד את החמאה המומסת יחד עם חבילת פתיבר אחת מפוררת במעבד מזון, ולהדק היטב לתבנית 26 ס"מ.
  • 2 להכניס למקפיא למשך כמה דקות עד הכנת הקרם.
  • 3 הכנת קרם וניל (ניתן להשתמש עם אינסטנט פודינג וניל רגיל או צרפתי) - יש להקציף את כל חומרי קרם הוניל (אינסטנט פודינג וניל, חצי כוס סוכר, כוס חלב ומיכל שמנת מתוקה).
  • 4 להוציא את התבנית מהמקפיא.
  • 5 להניח את הקרם על בסיס הפירורים וליישר.
  • 6 להניח שכבת ביסקוויטים (מחצי חבילת הפתיבר השנייה - 10-14 ביסקוויטים בערך) לאחר שטובלים אותם בשלמותם בכוס נס הקפה שהכנו ולהכניס למקפיא.
  • 7 הכנת קרם השוקולד (ניתן להשתמש עם אינסטנט פודינג שוקולד או בלגי) - להקציף את כל חומרי קרם השוקולד (אינסטנט פודינג שוקולד, חצי כוס סוכר, כוס חלב ומיכל שמנת מתוקה).
  • 8 להניח מעל שכבת הביסקוויטים.
  • 9 להכניס למקרר למשך 5-6 שעות או למקפיא למשך שעתיים.
  • 10 בתמונה העוגה מוגשת מעל עם הפירורים הנותרים בתבנית ושוקולד מריר מגורר יחד עם תאנים מרעננות - זוהי רק הצעת הגשה - אל תגבילו את עצמכם.
  • 11 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית 26 ס"מ.

הערך התזונתי לא כולל את כוס נס הקפה, השוקולד המריר המגורד והתאנים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 30.5% 5% 64.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.44 (0.44 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב