דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 155 גרם למנה\יחידה (4 מנות קטנות)

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
סחלב קר
משקה סחלב מרענן
  • 1 בסיר קטן על אש נמוכה מחממים חלב עם סוכר עד שכל הסוכר נמס. מוציאים הצידה כחצי כוס חלב.
  • 2 בקערית מערבבים טוב-טוב את החלב שהוצאנו עם אבקת קורנפלור עד שמתקבלת תערובת חלקה ללא גושים.
  • 3 מחזירים את התערובת לסיר שעדיין נמצא על אש נמוכה תוך ערבוב של מטרפה. ברגע שהחלב מסמיך ומגיע למרקם של סחלב מכבים את האש.
  • 4 מוסיפים מי זהר ומערבבים.
  • 5 מוזגים לכלי הגשה, עוטפים בניילון נצמד ומקררים תחילה על השיש ואחרי זה במקרר (בין חצי שעה לשעתיים).
  • 6 מקשטים ומגישים - הסחלב מוכן.
  • הערות:
  • 1 המנה הזו יכולה להיות לגמרי דיאטטית: משתמשים בחלב 1% ומחליפים סוכר בממתיק אחר, למשל בסטיביה.
  • 2 מכמות המצרכים האלה יצאו לי 4 מנות קטנות של סחלב. אם רוצים יותר - פשוט מכפילים את כל הכמויות.
  • 3 אפשר להחליף את מי הזהר בתמצית וניל, מי ורדים או שקדיה - מה שאוהבים.
  • 4 אפשר להניח חתיכות פרי בתחתית כלי הגשה ומעל למזוג את הסחלב: ככה הקישוט יהיה למטה.

הערך התזונתי לא כולל את מי הזהר ואת התוספות שעל הסחלב. זמן ההכנה לא כולל את זמן השהייה במקרר.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 8.8% 9.7% 81.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.1 (0.1 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב