דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 117 גרם למנה\יחידה (כ- 10 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סורבה רימונים חגיגי
קינוח נהדר ופרווה לראש השנה, צילום: אפיק גבאי
  • 1 ממיסים את הסוכר עם המים החמים.
  • 2 לאחר מכן מצננים ומוסיפים את סירופ הגלוקוז.
  • 3 מוסיפים את מיץ הרימונים ואבקת המייצב לסורבה.
  • 4 מכניסים את כל התערובת למעבד מזון.
  • 5 מקפיאים את התערובת ולאחר מכן שוב מעבדים במעבד מזון עד לקבלת מרקם של גלידה.
  • 6 מוציאים את גלידת הרימונים מההקפאה כרבע שעה לפני האכילה כדי שתהיה רכה ונימוחה.
  • 7 בתיאבון וחג שמח חיוך

הערך התזונתי לא כולל את סירופ הגלוקוז ואת אבקת המייצב לסורבה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 0% 2.7% 97.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב