דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 107 גרם למנה\יחידה (כ- 16 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת ביסקוויטים זברה
עוגה טעימה עם ביסוקוויטים וגבינה
  • 1 לטבול ביסקוויטים בנס קפה פושר ולסדר על התבנית (פיירקס מרובעת בינונית) 2 שכבות בתחתית (אחד על השני) ובצדדים.
  • 2 להקציף שמנת מתוקה, אינסטנט פודינג צרפתי, חלב, גבינת נפוליאון וסוכר עד לקצף יציב.
  • 3 להניח שליש מהתערובת על הביסקוויטים שהרטבנו.
  • 4 להרטיב שוב ביסקוויטים ולהניח על הקרם - סך הכל 3 שכבות.
  • 5 לקרר כשעתיים ולהניח את הדף האכיל בצורת זברה (לא חובה).
  • 6 למי שלא שם דף אכיל, אפשר לחמם במיקרו 100 גרם שוקולד מריר + 4 כפות שמנת מתוקה, לערבב, לקרר ולצקת מעל העוגה.
  • 7 העוגה טעימה יותר ביום למחרת (לשמור בקירור).
  • 8 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית פיירקס מרובעת בינונית.

הערך התזונתי לא כולל את כוסות נס הקפה ודף בצק הסוכר המוכן בצורת זברה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 32.1% 5.7% 62.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.47 (0.47 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב