בשביל מה לקנות עלי סיגר אם ניתן להכין לבד?
1. לערבב את כל המצרכים לבלילה דלילה, לכסות ולהניח במשך 3 שעות בצד בטמפרטורת החדר.
2. לשמן מחבת טפלון קטנה עם מגבת נייר (שכבה דקיקה מאוד) ולהניח על להבה נמוכה.
3. לטבול מברשת למריחה בבלילה (מדובר על בצק דליל מאוד) ולמרוח את קוטר
המחבת בשכבה אחידה ודקה מאוד.
4. עלה הסיגר מוכן כאשר הקצוות מתחילות להתקפל. להוציא בעדינות, להניח על מגבת ולכסות כדי שלא יתייבש.
5. אחרי שמכינים את כולם יש לסדר אותם אחד על השני בשכבות. על כל
עלה סיגר להניח נייר אפייה גזור לפי הגודל של העלים, להכניס לשקית ולהקפיא
עד שעת הצורך.
6. תיהנו
זמן ההכנה כולל את זמן הנחת הבצק הדליל בצד.