בשביל מה לקנות עלי סיגר אם ניתן להכין לבד?
מצרכים למתכון
25 מנות/יחידות, 28 גרם למנה\יחידה
אופן הכנת המתכון
אחר סוג המנה
מתחיל דרגת קושי
מעל שעה זמן הכנה
פרווה, כשר כשרות
1 לערבב את כל המצרכים לבלילה דלילה, לכסות ולהניח במשך 30 דקות בצד בטמפרטורת החדר.2 לשמן מחבת טפלון קטנה עם מגבת נייר (שכבה דקיקה מאוד) ולהניח על להבה נמוכה.3 לטבול מברשת למריחה בבלילה (מדובר על בצק דליל מאוד) ולמרוח את קוטר המחבת בשכבה אחידה ודקה מאוד.4 עלה הסיגר מוכן כאשר הקצוות מתחילות להתקפל. להוציא בעדינות, להניח על מגבת ולכסות כדי שלא יתייבש.5 אחרי שמכינים את כולם יש לסדר אותם אחד על השני בשכבות. על כל עלה סיגר להניח נייר אפייה גזור לפי הגודל של העלים, להכניס לשקית ולהקפיא עד שעת הצורך.6 תיהנו
טיפ למתכון
ניתן למלא את עלי הסיגר במילוי מתוק או מלוח.
זמן ההכנה כולל את זמן הנחת הבצק הדליל בצד.
עוד הצעות למתכונים
כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון
מתכונים חלופיים
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים
שומנים
חלבונים
פחמימות
0%
7.5%
12.4%
80.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד .
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.