דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 78 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

  • שמן קנולה - 1/4 כוס - סה"כ (60 מ"ל)
    או חמאה
  • פופקורן - 1/2 אריזת ניילון - סה"כ (250 גרם)
    גרעיני תירס לפופקורן
  • מלח - 1/4 כפית שטוחה
    לפי הטעם

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פופקורן קל להכנה
הכי פשוט - הכי טעים! פופקורן ביתי...
  • 1 להוסיף את השמן (או החמאה) לסיר הרחב עד לגובה גרעיני התירס (תלוי בכמות בה עושים שימוש כמובן), ולהמתין שהשמן ירתח.
  • 2 להעביר את גרעיני התירס בזהירות אל השמן בסיר (ניתן לערבב מעט שהשמן יכסה את כל הגרעינים).
  • 3 לכסות את הסיר עם המכסה, מחכים להתפוצצויות של גרעיני התירס ומסירים מהאש כשהפיצוצים פוסקים.
  • 4 להסיר את המכסה, להמתין כ- 10 דקות, לפזר מלח לפי הטעם, לערבב ולהתענג על נישנוש פופקורן ביתי קל וטעים!
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: סיר רחב.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
10.9% 21.3% 8.6% 59.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.31 (0.37 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב