דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 116 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת גבינה פירורים קרה מושלמת
עוגת גבינה פירורים ממכרת במיוחד, צילום: שרון אונגר
  • הכנת הבצק:
  • 1 מעבדים את כל מצרכי הבצק בפולסים עד לקבלת בצק מאוחד (אפשר במיקסר ואפשר במעבד מזון).
  • 2 מהדקים חצי מהבצק לתבנית עגולה או מלבנית, ואת החצי השני מהדקים על נייר אפייה (עובי של כחצי ס"מ).
  • 3 אופים את שתי התבניות למשך כ- 20 דקות עד להזהבה בחום 180 מעלות.
  • הכנת המלית:
  • 1 מקציפים את השמנת, הסוכר ואינסטנט הפודינג עד לקבלת קרם יציב.
  • 2 מוסיפים בהדרגה את הגבינה הלבנה, ומערבבים בתנועות קיפול עדינות.
  • הרכבת העוגה:
  • 1 יוצקים את תערובת המלית על תחתית העוגה.
  • 2 מפוררים את שארית הבצק שאפינו מעל, ולאחר מכן מעבירים למקרר להתייצבות של 4 שעות לפחות. מתקבלת עוגת גבינה פירורים קרה מושלמת וקלה להכנה!
  • 3 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית עגולה או מלבנית של עוגה.

שיטת ההכנה כוללת גם אפייה (של התחתית בלבד).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 39.9% 11.4% 48.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.66 (0.66 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב