דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגת גבינה פירורים ממכרת במיוחד, צילום: שרון אונגר

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 116 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • הכנת הבצק:
  • 1 מעבדים את כל מצרכי הבצק בפולסים עד לקבלת בצק מאוחד (אפשר במיקסר ואפשר במעבד מזון).
  • 2 מהדקים חצי מהבצק לתבנית עגולה או מלבנית, ואת החצי השני מהדקים על נייר אפייה (עובי של כחצי ס"מ).
  • 3 אופים את שתי התבניות למשך כ- 20 דקות עד להזהבה בחום 180 מעלות.
  • הכנת המלית:
  • 1 מקציפים את השמנת, הסוכר ואינסטנט הפודינג עד לקבלת קרם יציב.
  • 2 מוסיפים בהדרגה את הגבינה הלבנה, ומערבבים בתנועות קיפול עדינות.
  • הרכבת העוגה:
  • 1 יוצקים את תערובת המלית על תחתית העוגה.
  • 2 מפוררים את שארית הבצק שאפינו מעל, ולאחר מכן מעבירים למקרר להתייצבות של 4 שעות לפחות. מתקבלת עוגת גבינה פירורים קרה מושלמת וקלה להכנה!
  • 3 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית עגולה או מלבנית של עוגה.

שיטת ההכנה כוללת גם אפייה (של התחתית בלבד).

- פרסומת -

כנסו: ספר המתכונים של רותם צוצו

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)330 קלוריות286 קלוריות
חלבונים6.3 גרם5.5 גרם
פחמימות27 גרם23 גרם
מתוכן סוכרים13.7 גרם11.8 גרם
שומנים22.1 גרם19.1 גרם
מתוכם שומן רווי13.2 גרם11.4 גרם
מתוכם שומן טראנס468.8 מ"ג405.4 מ"ג
כולסטרול65.7 מ"ג56.8 מ"ג
נתרן178.6 מ"ג154.5 מ"ג
מים3.1 מ"ג2.6 מ"ג
ויטמין B (סה"כ)1.9 מק"ג1.7 מק"ג
ויטמין B21.9 מק"ג1.7 מק"ג
סידן55.1 מ"ג47.7 מ"ג
ברזל1 מק"ג0.9 מק"ג
אשלגן203.6 מק"ג176.1 מק"ג

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 39.9% 11.4% 48.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.