1 בקערה מקציפים את השמנת המתוקה ביחד עם החלב, הסוכר ואינסטנט הפודינג עד שמתקבל קרם יציב. מוסיפים את השמנת החמוצה ומקציפים עוד קצת עד לאיחוד.
2 טובלים את הביסקוויטים בקערת נס הקפה הקר או רק החלב, ומסדרים את השכבה הראשונה בתבנית 20x20 ס"מ. הם צריכים להיות צפופים ולכסות את כל שטח התבנית.
3 מניחים מעל חצי מכמות הקרם ומורחים בעדינות בצורה אחידה. שוב טובלים את הביסקוויטים ומסדרים את השכבה השנייה, ומעל מורחים את חצי הכמות השנייה של הקרם.
4 מכינים את הציפוי: מניחים בקערה את השוקולדים והשמנת, וממיסים במיקרוגל בפולסים של 30 שניות עד שהשוקולד נמס לגמרי ואין גושים.
5 מוזגים את השוקולד על העוגה ומורחים אותה באופן שווה על כולה (לא צריך מרית, אפשר פשוט להטות את העוגה בעדינות לכל הצדדים והשוקולד מתפזר לבד).
6 אני נכשלתי בשלב הבא אבל הוא באמת חובה: אוטמים ומכניסים את העוגה לקירור לכמה שעות טובות. לא שהיא לא מושלמת כבר ככה, אבל לוקח לה זמן להתייצב. אפילו כדאי להכין אותה ערב לפני ולהשאיר אותה לילה במקרר.
7 אני גירדתי קצת שוקולד לבן ומריר מעל העוגה בשביל המראה אבל אפשר לוותר. ו... מיישרים ומיישרים... עד שעוגת הביסקוויטים המושלמת הזו נגמרת!