דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 110 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת ביסקוויטים לילדים
הכי פשוטה והכי טעימה
  • 1 בקערה מקציפים את השמנת המתוקה ביחד עם החלב, הסוכר ואינסטנט הפודינג עד שמתקבל קרם יציב. מוסיפים את השמנת החמוצה ומקציפים עוד קצת עד לאיחוד.
  • 2 טובלים את הביסקוויטים בקערת נס הקפה הקר או רק החלב, ומסדרים את השכבה הראשונה בתבנית 20x20 ס"מ. הם צריכים להיות צפופים ולכסות את כל שטח התבנית.
  • 3 מניחים מעל חצי מכמות הקרם ומורחים בעדינות בצורה אחידה. שוב טובלים את הביסקוויטים ומסדרים את השכבה השנייה, ומעל מורחים את חצי הכמות השנייה של הקרם.
  • 4 מכינים את הציפוי: מניחים בקערה את השוקולדים והשמנת, וממיסים במיקרוגל בפולסים של 30 שניות עד שהשוקולד נמס לגמרי ואין גושים.
  • 5 מוזגים את השוקולד על העוגה ומורחים אותה באופן שווה על כולה (לא צריך מרית, אפשר פשוט להטות את העוגה בעדינות לכל הצדדים והשוקולד מתפזר לבד).
  • 6 אני נכשלתי בשלב הבא אבל הוא באמת חובה: אוטמים ומכניסים את העוגה לקירור לכמה שעות טובות. לא שהיא לא מושלמת כבר ככה, אבל לוקח לה זמן להתייצב. אפילו כדאי להכין אותה ערב לפני ולהשאיר אותה לילה במקרר.
  • 7 אני גירדתי קצת שוקולד לבן ומריר מעל העוגה בשביל המראה אבל אפשר לוותר. ו... מיישרים ומיישרים... עד שעוגת הביסקוויטים המושלמת הזו נגמרת!
  • 8 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית 20x20 ס"מ.

הערך התזונתי לא כולל את השוקולד המגורר לקישוט העוגה (לבן ומריר). שיטת ההכנה כוללת הקצפה והמסה במיקרוגל.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 42% 6.4% 51.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.72 (0.72 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב