דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מאפינס האוכמניות הכי טעים שיש

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 112 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 לעבד היטב במיקסר עם וו גיטרה את החמאה, הסוכר, סוכר הוניל (או תמצית/מחית הוניל) והקמח, עד לקבלת תערובת פירורית. להוציא כוס מהתערובת ולהשאיר לסוף (זה השטרוייזל שלנו).
  • 2 להוסיף את אבקת האפייה, הביצים והגיל/האשל, ולהמשיך לעבד במיקסר ל- 15 שניות נוספות.
  • 3 להעביר את התערובת אל תבנית מאפינס באמצעות כף גלידה (אפשר גם כף רגילה). התבנית צריכה להיות משומנת בחמאה רכה או שמן. אגב, אם עושים שימוש במנג`טים אז אין צורך לשמן.
  • 4 להוסיף לכל מאפינס את האוכמניות הקפואות לפי הטעם (לעבוד איתן מהר משום שכשהן מפשירות הן צובעות את המאפינס בצבע שלהן).
  • 5 לפזר מעל כל מאפינס את השטרוייזל ששמרנו בצד לכיסוי כל המאפינס, ולאפות בתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות (חום עליון-תחתון) למשך כ- 20 דקות או עד להזהבה.
  • 6 המאפינס מוכנים כשקיסם הננעץ במרכזם יוצא יבש. מתקבלים מאפינס אוכמניות כמו בסטארבקס שאתם חייבים לנסות!
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
זה השוס כאן - שלא חייבים שתהיינה לכם אוכמניות במקרר.

ציוד נדרש: מיקסר עם וו גיטרה, תבנית למאפינס.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של דנה!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)346309
חלבונים (גרם)5.77 5.15
פחמימות (גרם)4338
מתוכן סוכרים (גרם)18.99 16.94
שומנים (גרם)16.94 15.11
מתוכם שומן רווי (גרם)10.31 9.2
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.590.53
כולסטרול (מ"ג)108.32 96.64
נתרן (מ"ג)98.7788.12
סיבים תזונתיים (גרם)0.33 0.29
מים (גרם)12.9811.58
ויטמין A (מק"ג)27.224.27
ויטמין B (מ"ג)0.60.54
ויטמין B1 (מ"ג)0.140.12
ויטמין B2 (מ"ג)0.160.14
ויטמין B3 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B5 (מ"ג)0.260.23
ויטמין B6 (מ"ג)0.030.03
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)19.6617.54
ויטמין B12 (מק"ג)0.150.14
ויטמין C (מ"ג)1.751.56
ויטמין D (מק"ג)0.350.31
ויטמין E (מ"ג)0.180.16
ויטמין K (מק"ג)0.050.05
סידן (מ"ג)113.82101.55
ברזל (מ"ג)1.241.11
מגנזיום (מ"ג)2.372.11
זרחן (מ"ג)144.04128.51
אבץ (מ"ג)0.220.2
אשלגן (מ"ג)23.8421.27
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.320.29
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.260.24
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.620.55
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.580.52

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.5% 25.8% 8.8% 64.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.35 (0.35 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.