דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מתכון וידאו

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 81 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 לחמם את התנור מראש לחום של 190 מעלות, ולמלא את תבנית התנור במים כדי ליצור אדים ולחות ("אמבט מים").
  • 2 להקציף את החלבונים ולהוסיף בהדרגה את הסוכר עד לקבלת קצף יציב.
  • 3 בקערה נפרדת לערבב יחד את השמנת, הגבינה, החלמונים, תמצית הוניל וגרידת הלימון, להוסיף את אינסטנט הפודינג והקורנפלור ולהמשיך לערבב.
  • 4 לקפל את קצף החלבונים אל קערת תערובת הגבינה (תחילה לקפל כמות קטנה ולאחריה להוסיף את שאר הקצף בתנועות קיפול אחידות).
  • 5 להעביר את התערובת אל תבנית אפייה עגולה 24-26 ס"מ (ניתן להכין גם בתבנית אינגליש קייק).
  • 6 להניח את תבנית העוגה על תבנית התנור עם "אמבט המים", לאפות את העוגה בתנור שחומם מראש למשך כרבע שעה עד להשחמה מלמעלה, להנמיך לחום של 100 מעלות ולהמשיך לאפות למשך כשעה.
  • 7 לתת לעוגה להתקרר בתוך התנור ורק לאחר מכן להוציאה. לשמור במקרר (טעימה גם חמה ישר אחרי האפייה!). מתקבלת עוגת גבינה אפויה הכי טעימה והכי קלה להכנה שתכינו!
  • 8 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
בתבנית בה אנחנו השתמשנו אין צורך לשמן (תחתית זכוכית ומסביב סיליקון. במידה ואתם משתמשים בתבנית אחרת - יש לשמן אותה מעט).

ציוד נדרש: תבנית אפייה עגולה 24-26 ס"מ (או תבנית אינגליש קייק).

עוד הצעות למתכונים

בואו לבקר בספר המתכונים שלי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)173213
חלבונים (גרם)4.92 6.04
פחמימות (גרם)1417
מתוכן סוכרים (גרם)8.28 10.17
שומנים (גרם)10.77 13.23
מתוכם שומן רווי (גרם)6.12 7.51
כולסטרול (מ"ג)77.51 95.18
נתרן (מ"ג)131.92161.99
סיבים תזונתיים (גרם)0.32 0.4
מים (גרם)9.9912.26
ויטמין A (מק"ג)17.1521.06
ויטמין B (מ"ג)0.260.32
ויטמין B1 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.060.08
ויטמין B3 (מ"ג)0.010.02
ויטמין B5 (מ"ג)0.150.19
ויטמין B6 (מ"ג)0.020.02
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)6.918.49
ויטמין B12 (מק"ג)0.10.12
ויטמין C (מ"ג)0.120.15
ויטמין D (מק"ג)0.40.49
ויטמין E (מ"ג)0.120.14
ויטמין K (מק"ג)0.030.04
סידן (מ"ג)76.4193.82
ברזל (מ"ג)0.130.16
מגנזיום (מ"ג)1.221.5
זרחן (מ"ג)18.8423.13
אבץ (מ"ג)0.110.13
אשלגן (מ"ג)19.5924.06
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.190.23
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.160.2
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.530.65
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.480.59

מתכונים חלופיים

המלצות AI

ניתן להתייעץ ולקבל משוב על המתכון.
רוצים לקבל עזרה מדיאטנית ה-AI שלנו? משף ה-AI שלנו?

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.1% 35.9% 16.4% 46.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.57 (0.58 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.