דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 104 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הלחמניות)

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
לחמניות פסטו טבעוניות
לחמניות טבעוניות משגעות
  • 1 לערבל בקערת המיקסר את כל מצרכי הבצק מלבד המלח, להוסיף את המלח ולהמשיך לערבל עד שמתקבל בצק אחיד, רך ונעים (כ- 10 דקות).
  • 2 להניח את הבצק בקערה, לשמן מעט מלמעלה ומהצדדים, לכסות את הקערה בניילון נצמד ומגבת, ולהניח במקום חמים למשך כשעה-שעתיים עד להכפלת הנפח.
  • 3 לחלק את הבצק לכדורים בגודל כדור טניס ולהניח אותם בתבנית המרופדת בנייר אפייה עם מרווחים ביניהם (הלחמניות תופחות באפייה).
  • 4 לחרוץ פסים בכל לחמניה בעזרת סכין חדה מאוד המיועדת לכך.
  • 5 להבריש ממרח פסטו על הלחמניות (אפשר לדלל במעט שמן זית או מים), ולקשט בשומשום או מלח גס.
  • 6 לאפות את הלחמניות בתנור שחומם מראש ל- 250 מעלות למשך כ- 15 דקות (הבצק צריך להיות אפוי מלמטה, יש לבדוק תוך כדי האפייה, ניתן לאפות גם בחום של 200 מעלות למשך כ- 15-20 דקות). מתקבלות לחמניות פסטו טבעוניות פשוט מושלמות!
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מיקסר.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
9.1% 17.9% 13.3% 59.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.25 (0.28 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב