מצרכים למתכון
60 מנות/יחידות, 19 גרם למנה\יחידה (עוגיות פרמזן בינוניות)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
העוגיות המלוחות הכי טעימות שיש
- הכנת הבצק:
- 1 במעבד מזון עם להב פלדה מניחים יחד את מרכיבי הבצק לפי הסדר למעט המים, ומעבדים כדקה עד אשר נוצר בצק. מוסיפים מים וממשיכים לעבד עד שהבצק מתאחד לגוש אחד (עיבוד יתר פוגע במרקם).
- 2 מחלקים את הבצק ל- 4 חלקים ויוצרים כל חלק לגליל בקוטר של 3.5 ס"מ.
- הכנת הציפוי:
- 1 בתוך קופסה רחבה או בכלי מוארך שמים יחד את השומשום והקצח. מניחים מעל גליל בצק ומגלגלים לציפוי מלא. עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקפיא למשך שעה לפחות.
- 2 מחממים את התנור מראש לחום של 175 מעלות (חום עליון/תחתון) ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה.
- 3 פורסים את הגליל לפרוסות בעובי 1 ס"מ ומסדרים בתבנית עם רווחים בין העוגיות.
- 4 אופים במשך כ-15 דקות עד שהעוגיות מזהיבות, מצננים מעט ומגישים. מתקבלות עוגיות פרמזן מלוחות מושלמות בציפוי שומשום וקצח!
- 5 בתיאבון
טיפ למתכון
עוגיות פרמזן נשמרות בכלי אטום בטמפרטורת החדר עד שבוע. ניתן לשמור במקפיא את גלילי הבצק עטופים בניילון נצמד למשך כחודש (ולפני האפייה מפשירים כ- 10 דקות).
ציוד נדרש: מעבד מזון.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0% |
34.8% |
15.8% |
49.4% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב