מצרכים למתכון
15 מנות/יחידות, 41 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל "המנה")
אופן הכנת המתכון
- אחרסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
ככה תכינו גבינת שמנת ביתית בקלי קלות!
- 1 לערבב את השמנת החמוצה עם הלבן והמלח.
- 2 להניח על נייר מגבת רטוב (באיכות גבוהה, עדיפות ל"רב מגבת") בתוך מסננת למשך לילה שלם במקרר, עד שמתקבל מרקם של גבינת שמנת.
- 3 להוסיף את התוספות שאוהבים ולאכול איך שרוצים - מומלץ להגיש לצד ירקות שונים עם קרקרים למשל ועוד.
- 4 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
ניתן גם לוותר על הלבן בעיקרון, ולהחליף את השמנת החמוצה בלבן/אשל/יוגורט. ניתן להגיש עם זיתים, שום, שמיר, בצל, מלפפונים, עגבניות צלויות עם שום, בצל ירוק, פלפל חריף ועוד.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0% |
63% |
16.2% |
20.8% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב