דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 70 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת ביסקוויטים פינוקים
עוגה מפנקת וטעימה במיוחד
  • 1 למזוג לקערה את השמנת, אינסטנט הפודינג והסוכר, ולהקציף במיקסר על מהירות בינונית למשך כדקה-שתיים (כדי לוודא שהסוכר נמס). להגביר למהירות גבוהה ולהקציף עוד דקה-שתיים עד לקבלת קרם רך ויציב (שימו לב לא להקציף מדי, ברגע שיציב עוצרים).
  • 2 לטבול כל ביסקוויט פינוקים בחלב מכל הכיוונים למשך כמה שניות ולהניח בתחתית התבנית (גודל התבנית: 18x18 ס"מ). לחזור על הפעולה הזו עד למילוי כל התחתית.
  • 3 להעביר מעל חצי מכמות הקרם שהכנו ולמרוח בצורה אחידה. לחזור שוב על הפעולה עם הביסקוויטים, למרוח שוב את הקרם הנותר בצורה אחידה ולהעביר לקירור של כחצי שעה לפני מזיגת הגנאש.
  • 4 הכנת הגנאש: לחמם במיקרוגל בקערה את השוקולד והשמנת בפולסים קצרים של 20-30 שניות ולערבב עד לקבלת גנאש חלק. לוודא שהגנאש לא חם מדי (אם הוא חם להמתין מעט שיתקרר), למזוג מעל העוגה שלנו בצורה אחידה ולקשט במה שרוצים (זה הזמן!).
  • 5 להעביר לקירור במקרר לכמה שעות להתייצבות ולהתענג על עוגת ביסקוויטים מושלמת!
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אם אפשר להכין לילה לפני אז עוד יותר טוב. אם אתם רוצים בכלל לעוף באוויר - תאכלו אותה קפואה! אבל לא משנה איך תאכלו אותה - היא פשוט מושלמת, לוקחת את עוגת הביסקוויטים לרמה אחרת לגמרי!

ציוד נדרש: תבנית בגודל 18x18 ס"מ (לתבנית בגודל 24x24 יש להכפיל כמויות).

הערך התזונתי לא כולל את התוספות על עוגת הביסקוויטים. זמן ההכנה כולל את זמן קירור העוגה. שיטת ההכנה כוללת גם הקצפה וחימום במיקרוגל.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 38.8% 6.9% 54.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.63 (0.63 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב