דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 214 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
גלילות פילו במילוי גלידה
אפשר לשמור בהקפאה ולהוציא כשמגיעים אורחים!
  • 1 מברישים דף פילו בחמאה המומסת ומפזרים עליו כף אחת של סוכר וכף אחת של קמח שקדים. מקפלים לשלוש שכבות ומברישים שוב בחמאה.
  • 2 מגלגלים את בצק הפילו על גבי צינורות נירוסטה ומדביקים היטב את החלק של הפתח.
  • 3 מניחים על תבנית עם נייר אפייה כשהחלק של הפתח כלפי מטה ואופים בתנור בחום של 170 מעלות טורבו למשך כ- 17-20 דקות או עד לקבלת השחמה טובה מכל הצדדים.
  • 4 מוציאים מהתנור ולאחר שמתקרר מעט מושכים החוצה בזהירות את צינורות הנירוסטה.
  • 5 כשגלילות הפילו קרות מזלפים על הדפנות הפנימיות את השוקולד המומס, אפשר גם למרוח בעזרת מברשת קטנה או מכחול.
  • 6 בעזרת שקית זילוף או כפית ממלאים בזריזות בגלידה ומחזירים למקפיא כדי שהגלידה לא תנזל. שומרים בהקפאה בקופסא אטומה. זהו - מתקבלות גלילות פילו גלידה מפנקות במיוחד!
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: צינורות נירוסטה ליצירת הגלילות, שקיות זילוף.

שיטת ההכנה כוללת גם הקפאה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 24.7% 8.7% 66.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.33 (0.33 נטו)
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב