דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
אפשר לשמור בהקפאה ולהוציא כשמגיעים אורחים!

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 214 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 מברישים דף פילו בחמאה המומסת ומפזרים עליו כף אחת של סוכר וכף אחת של קמח שקדים. מקפלים לשלוש שכבות ומברישים שוב בחמאה.
  • 2 מגלגלים את בצק הפילו על גבי צינורות נירוסטה ומדביקים היטב את החלק של הפתח.
  • 3 מניחים על תבנית עם נייר אפייה כשהחלק של הפתח כלפי מטה ואופים בתנור בחום של 170 מעלות טורבו למשך כ- 17-20 דקות או עד לקבלת השחמה טובה מכל הצדדים.
  • 4 מוציאים מהתנור ולאחר שמתקרר מעט מושכים החוצה בזהירות את צינורות הנירוסטה.
  • 5 כשגלילות הפילו קרות מזלפים על הדפנות הפנימיות את השוקולד המומס, אפשר גם למרוח בעזרת מברשת קטנה או מכחול.
  • 6 בעזרת שקית זילוף או כפית ממלאים בזריזות בגלידה ומחזירים למקפיא כדי שהגלידה לא תנזל. שומרים בהקפאה בקופסא אטומה. זהו - מתקבלות גלילות פילו גלידה מפנקות במיוחד!
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: צינורות נירוסטה ליצירת הגלילות, שקיות זילוף.

שיטת ההכנה כוללת גם הקפאה.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של נועה!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)675316
חלבונים (גרם)11.13 5.21
פחמימות (גרם)8540
מתוכן סוכרים (גרם)15.09 7.06
שומנים (גרם)31.51 14.75
מתוכם שומן רווי (גרם)15.39 7.2
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.350.16
כולסטרול (מ"ג)32.82 15.36
נתרן (מ"ג)306.15143.31
מים (גרם)00
ויטמין B (מק"ג)2.851.33
ויטמין B2 (מ"ג)00
סידן (מ"ג)142.8966.89
ברזל (מ"ג)00
אשלגן (מ"ג)0.30.14

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 24.7% 8.7% 66.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.33 (0.33 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.