דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
סיגר פילו מתוק במילוי קרם שקדים ותפוחים
סיגר פילו מתוק במילוי קרם שקדים ותפוחים
סיגרים מתוקים ומפנקים במיוחד

מצרכים למתכון

33 מנות/יחידות, 49 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הסיגרים)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 מכינים את קרם השקדים: בקערה טורפים היטב את החמאה הרכה, אבקת הסוכר ומחית הוניל, מוסיפים את הביצה, קמח השקדים והקורנפלור, וטורפים עד לקבלת קרם שקדים חלק ויפה.
  • 2 במחבת חמה מטגנים מעט את קוביות התפוחים עם הלימון, הסוכר והקינמון.
  • 3 מתחילים להכין את הסיגרים: מברישים דף פילו בחמאה ומניחים מעליו דף נוסף. בעזרת גלגלת חוצים את 2 הדפים המודבקים לאורך ולאחר מכן לרוחב ל- 3 שורות (כלומר שנקבל 6 מלבנים שווים בגודלם).
  • 4 על כל אחד מה מהמלבנים מניחים מקרם שקדים בפינה וגם מחופן התפוחים. מקפלים כל מלבן כך שמתחילים עם סגירה של השוליים וגלגול לצורת סיגר.
  • 5 מסדרים את הסיגרים בתבנית (אני בחרתי בעגולה אך אפשר כל צורה אחרת), מברישים שוב בחמאה מומסת ומפזרים שקדים (קצוצים, פרוסים או מקלות).
  • 6 אופים את הסיגרים המתוקים בחום של 160 מעלות למשך כ- 35-40 דקות או עד שהסיגרים שחומים וקריספיים.
  • 7 לפני ההגשה מזלפים מעט דבש מעל הסיגרים ומתענגים על כל ביס מתוק ומדויק מקינוח סיגר פילו מתוק מושלם!
  • 8 בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות שנהב בנימין

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)143290
חלבונים (גרם)2.65 5.38
פחמימות (גרם)1938
מתוכן סוכרים (גרם)7.47 15.16
שומנים (גרם)6.23 12.64
מתוכם שומן רווי (גרם)2.65 5.38
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.130.26
כולסטרול (מ"ג)18.71 37.97
נתרן (מ"ג)52.28106.1
סיבים תזונתיים (גרם)0.82 1.67
מים (גרם)15.7631.98
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)3.617.33
ויטמין B (מ"ג)97.110.2
ויטמין B1 (מ"ג)00.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.020.03
ויטמין B3 (מ"ג)0.020.04
ויטמין B5 (מ"ג)0.050.09
ויטמין B6 (מ"ג)0.010.02
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)1.092.22
ויטמין B12 (מק"ג)0.020.04
ויטמין C (מ"ג)0.751.52
ויטמין D (מק"ג)0.040.09
ויטמין E (מ"ג)0.030.06
ויטמין K (מק"ג)0.110.23
סידן (מ"ג)3.246.57
ברזל (מ"ג)0.070.14
מגנזיום (מ"ג)1.052.13
זרחן (מ"ג)6.0412.26
אבץ (מ"ג)0.040.08
אשלגן (מ"ג)19.7240.02
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.050.1
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.040.08
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.080.16
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.070.15

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.9% 21.8% 9.3% 66%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.29 (0.3 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.