דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

33 מנות/יחידות, 49 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הסיגרים)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
סיגר פילו מתוק במילוי קרם שקדים ותפוחים
סיגרים מתוקים ומפנקים במיוחד
  • 1 מכינים את קרם השקדים: בקערה טורפים היטב את החמאה הרכה, אבקת הסוכר ומחית הוניל, מוסיפים את הביצה, קמח השקדים והקורנפלור, וטורפים עד לקבלת קרם שקדים חלק ויפה.
  • 2 במחבת חמה מטגנים מעט את קוביות התפוחים עם הלימון, הסוכר והקינמון.
  • 3 מתחילים להכין את הסיגרים: מברישים דף פילו בחמאה ומניחים מעליו דף נוסף. בעזרת גלגלת חוצים את 2 הדפים המודבקים לאורך ולאחר מכן לרוחב ל- 3 שורות (כלומר שנקבל 6 מלבנים שווים בגודלם).
  • 4 על כל אחד מה מהמלבנים מניחים מקרם שקדים בפינה וגם מחופן התפוחים. מקפלים כל מלבן כך שמתחילים עם סגירה של השוליים וגלגול לצורת סיגר.
  • 5 מסדרים את הסיגרים בתבנית (אני בחרתי בעגולה אך אפשר כל צורה אחרת), מברישים שוב בחמאה מומסת ומפזרים שקדים (קצוצים, פרוסים או מקלות).
  • 6 אופים את הסיגרים המתוקים בחום של 160 מעלות למשך כ- 35-40 דקות או עד שהסיגרים שחומים וקריספיים.
  • 7 לפני ההגשה מזלפים מעט דבש מעל הסיגרים ומתענגים על כל ביס מתוק ומדויק מקינוח סיגר פילו מתוק מושלם!
  • 8 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.9% 21.8% 9.3% 66%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.29 (0.3 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב