דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 275 גרם למנה\יחידה (6 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
אורז עם אטריות דקות
  • 1 לחמם בסיר את השמן.
  • 2 להכניס את האטריות ולתת להן טיגון קל של כמה שניות עד שכל האטריות מכוסות בשמן.
  • 3 להוסיף את האורז ולערבב עד שגם הוא מוכסה בשמן.
  • 4 להוסיף את המלח והמים ולהביא לרתיחה.
  • 5 להנמיך את הגז ולבשל כעשרים דקות עד שהמים נספגים והאורז מבושל.
  • 6 בתיאבון.
טיפ למתכון
הולך מצוין וטעים ביותר עם קציצות עוף כמו בתמונה.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2% 22.2% 8.4% 67.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.29 (0.3 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב