דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 78 גרם למנה\יחידה (כ- 20 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
טורט שוקולד וגליליות
עוגה מרשימה וקלה להכנה
  • 1 להפריד את חלקי העוגה ולהניח חלק אחד על מגש/תבנית.
  • 2 להקציף 2 שמנת מתוקה לקצף אחיד ואוורירי.
  • 3 להרטיב את הבסיס בשליש כמות החלב.
  • 4 למרוח חצי כמות מהקרם.
  • 5 להניח על הקרם את העוגה, להרטיב ולמרוח את הקרם הנותר.
  • 6 להניח את החלק האחרון של העוגה ולהרטיב (בינתיים לשים במקרר).
  • 7 להרתיח 1/2 מיכל של שמנת מתוקה ולצקת על השוקולד. לערבב לקרם אחיד ולקרר.
  • 8 לצקת את השוקולד על העוגה, לצפות את העוגה מסביב באגוזים טחונים ולסדר מעל את הגליליות.
  • 9 לשמור בקירור.
  • 10 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.7% 42% 7.7% 48.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.75 (0.77 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב