דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

24 מנות/יחידות, 71 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל העוגות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגות קרם שניט מיני אישיות
מושלמות לצד פירות חתוכים
  • 1 את בצק העלים יש להניח על משטח מקומח ולרדד מעט. לאחר הרידוד יש לקרוץ עיגולים בעזרת כוס, להניח על תבנית עם נייר אפייה ולאפות עד הזהבה (8-12 דקות בחום של 180 מעלות - תלוי בסוג התנור). את השאריות לא לזרוק - יש לאפות אותן, להוציא, לחכות מעט להתקררות ולפורר בעזרת הידיים. לאחר שעיגולי הבצק מוכנים יש לחצות אותם לחצי.
  • 2 במיקסר יש להקציף את השמנת המתוקה, אינסטנט הפודינג בטעם וניל צרפתי, החלב והסוכר, עד לקבלת קרם יציב.
  • 3 כל מנה מורכבת מ- 3 עיגולים (לאחר שחצינו לחצי) - מכל כדור וחצי יוצאת לנו מנה אישית. כלומר, כל עיגול אנו חוצים לשתיים ולצורך בניית עוגה אישית אנחנו צריכים שלוש שכבות של בצק אפוי, ולכן מכל עיגול וחצי בצק אפוי - יוצאת עוגה אישית אחת.
  • 4 אני השתמשתי בשקית זילוף - פשוט כי יותר נוח ופחות מלכלך. יש לזלף מעט קרם על התחתית הראשונה, להניח שכבת בצק נוספת, לזלף ולהניח שכבה נוספת מעל. כך יש להכין את כולם.
  • 5 יש לצפות במעט מאוד קרם גם מסביב לעוגה האישית. לאחר שכולן מוכנות יש לצפות בפירורי הבצק האפוי.
  • 6 להניח על מגש ולפזר אבקת סוכר. אני הגשתי עם סלט פירות ואפרסק חתוך. יש לאחסן במקרר עד הגשה.
  • 7 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 32.9% 7% 60.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.49 (0.49 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב