1 את בצק העלים יש להניח על משטח מקומח ולרדד מעט. לאחר הרידוד יש לקרוץ עיגולים בעזרת כוס, להניח על תבנית עם נייר אפייה ולאפות עד הזהבה (8-12 דקות בחום של 180 מעלות - תלוי בסוג התנור). את השאריות לא לזרוק - יש לאפות אותן, להוציא, לחכות מעט להתקררות ולפורר בעזרת הידיים. לאחר שעיגולי הבצק מוכנים יש לחצות אותם לחצי.
2 במיקסר יש להקציף את השמנת המתוקה, אינסטנט הפודינג בטעם וניל צרפתי, החלב והסוכר, עד לקבלת קרם יציב.
3 כל מנה מורכבת מ- 3 עיגולים (לאחר שחצינו לחצי) - מכל כדור וחצי יוצאת לנו מנה אישית. כלומר, כל עיגול אנו חוצים לשתיים ולצורך בניית עוגה אישית אנחנו צריכים שלוש שכבות של בצק אפוי, ולכן מכל עיגול וחצי בצק אפוי - יוצאת עוגה אישית אחת.
4 אני השתמשתי בשקית זילוף - פשוט כי יותר נוח ופחות מלכלך. יש לזלף מעט קרם על התחתית הראשונה, להניח שכבת בצק נוספת, לזלף ולהניח שכבה נוספת מעל. כך יש להכין את כולם.
5 יש לצפות במעט מאוד קרם גם מסביב לעוגה האישית. לאחר שכולן מוכנות יש לצפות בפירורי הבצק האפוי.
6 להניח על מגש ולפזר אבקת סוכר. אני הגשתי עם סלט פירות ואפרסק חתוך. יש לאחסן במקרר עד הגשה.