דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 92 גרם למנה\יחידה (כ- 12 פרוסות גדולות ואווריריות)

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
לחם בירה לבנה פשוט וקל
לחם בירה ביתי טעים ביותר
  • 1 מערבבים בקערה את הקמח, אבקת האפייה והמלח, מוסיפים את הבירה ומערבבים עם כף עד לאיחוד המרכיבים. בינתיים, מחממים את התנור לחום של 180 מעלות טורבו.
  • 2 מוסיפים לבצק את הגרעינים והקצח, ומערבבים להטמעה.
  • 3 בתבנית קטנה, מלבנית (16X23 ס"מ), משומנת ומקומחת, מניחים את הבצק, משטחים היטב ואופים בתנור החם למשך כ- 40 דקות. מוציאים להתקררות ופורסים לפרוסות.
  • 4 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית קטנה מלבנית (16X23 ס"מ).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.8% 6.9% 14% 78.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.07 (0.08 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב