דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

13 מנות/יחידות, 77 גרם למנה\יחידה (10-15 חיתוכיות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
חיתוכיות גרנולה-חמאת בוטנים-שוקולד
שילוב מושלם של טעמים מפנקים, צילום וסטיילינג: יולה זובריצקי
  • 1 הכנת שכבת הבסיס: בסיר קטן ממיסים את החמאה, מוסיפים את הסוכר ובוחשים היטב עד שהסוכר נמס.
  • 2 מוסיפים את הגרנולה, מערבבים עד לקבלת מרקם אחיד ומבשלים כ- 4 דקות נוספות. מסירים מהאש ומצננים.
  • 3 מעבירים 2/3 מכמות התערובת לתבנית אשר שומנה מראש ומהדקים היטב לדפנות. את יתרת התערובת מניחים בצד.
  • 4 הכנת שכבת השוקולד: על אש נמוכה ממיסים את חמאת הבוטנים והשוקולד עד לקבלת תערובת חלקה. שופכים מעל שכבת הגרנולה שכבה עבה ומכובדת ומעבירים למקפיא לכ- 10 דקות.
  • 5 מוציאים מהמקפיא, מפזרים באופן אחיד את יתרת תערובת הגרנולה שהונחה בצד ומחזירים את התבנית להקפאה של כ- 3-4 שעות.
  • 6 מוציאים מהקפאה וחותכים לריבועים באמצעות סכין מתאימה. מאחסנים במקרר בקופסא מרופדת בנייר אפייה.
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מומלץ להשתמש בתבנית מרובעת בינונית בגודל 31X22.

יש להשתמש בגרנולה טבעית שוקולד ואגוזי לוז. השילוב שלה עם חמאת בוטנים מעניק שלמות של פינוק וטעם. מומלץ להגיש כפינוק אישי. המתכון באדיבות גרנולה רפאל`ס בשיתוף אתי בטיטו.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.5% 46.4% 8.7% 41.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2021, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב