דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 130 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת גבינה ללא אפייה
  • 1 הכנת תערובת הגבינה: להקציף את השמנת המתוקה. כשהקצף מתחיל להקשיח יש להוסיף את הסוכר ולהמשיך להקציף עד לקבלת קצף קשיח ואוורירי. להוסיף את הגבינה הלבנה, אינסטנט הפודינג ותמצית הרום, ולבחוש היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
  • 2 לטבול את הביסקוויטים בחלב (או ביין - לפי הטעם) ולסדר שכבה שלהם בתבנית מתאימה.
  • 3 לשטח מחצית מכמות תערובת הגבינה על שכבת הביסקוויטים.
  • 4 לטבול ביסקוויטים נוספים בחלב ליצירת שכבה שנייה ולהניח מעל הגבינה.
  • 5 להוסיף את תערובת הגבינה הנותרת מעל שכבת הביסקוויטים השנייה.
  • 6 לפזר אגוזים קצוצים ושוקולד מגורר מעל הגבינה.
  • 7 לשמור במקרר עד ליום המחרת.
  • 8 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
העוגה טעימה ביום שאחרי, לאחר שכל החומרים והטעמים מתמזגים ומשתלבים אחד בשני.

ציוד נדרש: תבנית מתאימה.

שיטת ההכנה כוללת הקצפה וקירור. זמן ההכנה לא כולל את זמן קירור העוגה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 33.4% 10.3% 56.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.5 (0.5 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב