דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 89 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הכוסות)

  • חלב - 2 כוסות - סה"כ (480 מ"ל)
  • קורנפלור - 2 כפות - סה"כ (18 גרם)
    גדושות
  • סוכר - 2 כפות שטוחות - סה"כ (30 גרם)
  • מי ורדים - 1/2 כפית - סה"כ (3 מ"ל)
    3-4 טיפות

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
סחלב קל להכנה
אילו תוספות אתם אוהבים על הסחלב שלכם?
  • 1 מוזגים לקלחת כוס חלב ומתחילים להרתיח.
  • 2 את כוס החלב השנייה מערבבים בקערית עם הקורנפלור עד להמסה.
  • 3 כשהקורנפלור נמס מוסיפים את תוכן הקערית לקלחת הרותחת. מוסיפים את הסוכר ותמצית מי הורדים, וטורפים נמרצות עם מטרפת יד עד שהחלב מסמיך.
  • 4 יוצקים סחלב חם לכוסות ומוסיפים תוספות שאוהבים.
  • 5 תיהנו חיוך

הערך התזונתי לא כולל את התוספות השונות.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 14.4% 16% 69.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.17 (0.17 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב