דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 184 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פתיתים עם חלב וכמהין
אתם חייבים לנסות את הפתיתים האלו
  • 1 ממיסים את החמאה בסיר, מוסיפים את הפתיתים ומטגנים טיגון קל של כ- 3 דקות תוך כדי ערבוב.
  • 2 מוסיפים 1/3 כוס חלב ו- 1/3 כוס מים, וסוגרים את הסיר עד לאידוי. מוסיפים בפעם השנייה 1/3 כוס מים ו- 1/3 כוס חלב, וחוזרים על התהליך סה"כ 3 פעמים עד שהפתיתים רכים ומוכנים.
  • 3 על האש הכי נמוכה מוסיפים את המלח, מחית הכמהין והבולגרית, ומערבבים עד להטעמה.
  • 4 מוזגים את הפתיתים אל צלחת, ומגישים עם פרוסת בולגרית נוספת ועוד קצת ממחית הכמהין.
  • 5 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את מחית הכמהין (וגם את תוספת הכמהין והבולגרית להגשה). שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.4% 24.3% 14.9% 58.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.33 (0.34 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב