דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
אתם חייבים לנסות את הפתיתים האלו

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 184 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 ממיסים את החמאה בסיר, מוסיפים את הפתיתים ומטגנים טיגון קל של כ- 3 דקות תוך כדי ערבוב.
  • 2 מוסיפים 1/3 כוס חלב ו- 1/3 כוס מים, וסוגרים את הסיר עד לאידוי. מוסיפים בפעם השנייה 1/3 כוס מים ו- 1/3 כוס חלב, וחוזרים על התהליך סה"כ 3 פעמים עד שהפתיתים רכים ומוכנים.
  • 3 על האש הכי נמוכה מוסיפים את המלח, מחית הכמהין והבולגרית, ומערבבים עד להטעמה.
  • 4 מוזגים את הפתיתים אל צלחת, ומגישים עם פרוסת בולגרית נוספת ועוד קצת ממחית הכמהין.
  • 5 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את מחית הכמהין (וגם את תוספת הכמהין והבולגרית להגשה). שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד הטיקטוק של הילה!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)278151
חלבונים (גרם)8.04 4.38
פחמימות (גרם)3117
מתוכן סוכרים (גרם)3.75 2.04
שומנים (גרם)13.08 7.12
מתוכם שומן רווי (גרם)8.17 4.45
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.650.35
כולסטרול (מ"ג)37.65 20.49
נתרן (מ"ג)669.43364.31
סיבים תזונתיים (גרם)1.31 0.71
מים (גרם)59.9432.62
סידן (מ"ג)88.3248.07
ברזל (מ"ג)00
מגנזיום (מ"ג)0.610.33
אבץ (מ"ג)0.010
אשלגן (מ"ג)0.090.05

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.4% 24.3% 14.9% 58.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.33 (0.34 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
מה דעתך?