דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 96 גרם למנה\יחידה (כ- 10 פרוסות)

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
לחם לבן
  • 1 בקערת מיקסר שמים את הקמח והמלח ומתחילים ללוש.
  • 2 מוסיפים את החמאה וממשיכים ללוש עד שמתקבלת תערובת פירורית.
  • 3 מוסיפים את הסוכר והשמרים.
  • 4 מוסיפים את המים בהדרגה תוך כדי לישה.
  • 5 מעבדים כ- 10 דקות.
  • 6 מקמחים קלות משטח עבודה ומשטחים את הבצק בעזרת מערוך לצורה של מלבן ומגלגלים לגליל.
  • 7 משמנים תבנית של לחם.
  • 8 מניחים את הבצק בתבנית. מקמחים מעט ויוצרים בעזרת סכין חדה מספר חריצים לרוחב.
  • 9 מניחים לתפיחה למשך כ- 40 דקות עד שהבצק מכפיל את נפחו.
  • 10 מחממים תנור ל- 200 מעלות.
  • 11 מכניסים את התבנית ומורידים את החום ל- 180 מעלות.
  • 12 אופים 35-40 דקות עד שהלחם מזהיב יפה.
  • 13 מצננים ופורסים.
  • 14 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 9.4% 11.1% 79.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.1 (0.1 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב