דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 113 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
דג סלמון מושקע
  • 1 עושים משרה מרוטב הסויה, שמן השומשום (4 טיפות), רוטב המירין (או חומץ בלסמי) והסילאן בקערה.
  • 2 את הדגים מכניסים לתוך קופסא רחבה ושטוחה, שופכים את המשרה על הדגים ומעסים אותם בעדינות.
  • 3 סוגרים את הקופסא עם מכסה פלסטיק (אפשר גם עם ניילון נצמד) למשך מינמום שעה (טיפ - ניתן להשרות במקרר למשך כמה שעות).
  • 4 מנערים את הדגים ומשאירים את הרוטב בצד.
  • 5 מחממים שמן קנולה על מחבת רחבה מאוד ומטגנים את הדגים על אש גבוהה למשך 2 דקות מכל צד.
  • 6 מחממים תנור ל- 180 מעלות צלזיוס ומעבירים את הדגים לתבנית פיירקס.
  • 7 את הרוטב שופכים על הדגים ואופים במשך 20-25 דקות.
  • 8 בתיאבון חיוך
  • תודה לשבי עוזיאל על המתכון:
  • http://www.facebook.com/shabisan
טיפ למתכון
ניתן להפחית בכמות השמן לטיגון.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 42.6% 50.5% 6.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.74 (0.74 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב