דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 89 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הפיתות)

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פיתות אפויות בתנור
הביתיות הכי טעימות!
  • 1 לשים בקערת המיקסר את הקמח, להוסיף את השמרים ולערבב.
  • 2 להוסיף את הסוכר ו- 1.5 כוסות מים. להתחיל לערבל כ- 2 דקות, להוסיף את השמן ועוד חצי כוס מים.
  • 3 להוסיף את המלח ואת המים שנותרו בהדרגה (לא בטוח שנצטרך את הכל) ולערבל כ- 5 דקות. הבצק צריך להיות גמיש ולא דביק.
  • 4 לכסות את הקערה במגבת או בניילון נצמד ולהתפיח פעמיים.
  • 5 להוריד את נפח הבצק, להניח על שיש מקומח ולחלק ל- 20 כדורים.
  • 6 לעגל כל כדור בצק לכדור חלק, להמתין כ- 10 דקות ולרדד על משטח מקומח לגודל של פיתה.
  • 7 להניח את הפיתות על נייר אפייה בתבנית (לפזר על נייר האפייה ועל הפיתות עוד מעט קמח).
  • 8 להמתין כ- 10 דקות (בינתיים לחמם את התנור לחום של 250 מעלות טורבו), לאפות בתנור עד שהפיתה מתנפחת ואז להפוך אותה לצד השני ולהמשיך לאפות עוד כ- 3 דקות.
  • 9 להוציא מהתנור, להניח על מגבת ולכסות במגבת נוספת.
  • 10 כשהפיתות כבר פושרות ניתן כבר להכניס אותן לשקית ולשמור בהקפאה, אך הכי כיף לאכול פיתות אפויות חמות מהתנור.
  • 11 בתיאבון חיוך

אני השתמשתי בכוס חד פעמית חמה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 7.7% 11.2% 81.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.08 (0.08 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב