מצרכים למתכון
10 מנות/יחידות, 99 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הלחמניות)
אופן הכנת המתכון
- אחרסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
לחמניות בריאות יותר
- 1 לערבב את הקמח, השמרים והסוכר, להוסיף את השמן והמלח תוך כדי העירבול, להוסיף את המים בהדרגה (במקרה הצורך להוסיף עוד מים/קמח) וללוש כ- 5 דקות.
- 2 להתפיח בקערה מכוסה בניילון נצמד למשך כחצי שעה או עד להכפלת הנפח.
- 3 ללוש בעדינות, לחלק את הבצק ל- 10 כדורים, ליצור לחמניות ארוכות (אפשר גם עגולות) ולהתפיח שוב כ- 15 דקות.
- 4 להתיז ספריי שמן על הלחמניות ולאפות בחום של 185 מעלות למשך כ- 20 דקות או עד להשחמה.
- 5 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0% |
17% |
12.7% |
70.3% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב