דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
לחמניות בריאות יותר

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 99 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הלחמניות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לערבב את הקמח, השמרים והסוכר, להוסיף את השמן והמלח תוך כדי העירבול, להוסיף את המים בהדרגה (במקרה הצורך להוסיף עוד מים/קמח) וללוש כ- 5 דקות.
  • 2 להתפיח בקערה מכוסה בניילון נצמד למשך כחצי שעה או עד להכפלת הנפח.
  • 3 ללוש בעדינות, לחלק את הבצק ל- 10 כדורים, ליצור לחמניות ארוכות (אפשר גם עגולות) ולהתפיח שוב כ- 15 דקות.
  • 4 להתיז ספריי שמן על הלחמניות ולאפות בחום של 185 מעלות למשך כ- 20 דקות או עד להשחמה.
  • 5 בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)257261
חלבונים (גרם)6.75 6.85
פחמימות (גרם)3738
מתוכן סוכרים (גרם)1.5 1.52
שומנים (גרם)9.02 9.15
מתוכם שומן רווי (גרם)0.9 0.92
נתרן (מ"ג)662.83672.24
מים (גרם)35.9736.48
ויטמין B (מק"ג)0.290.29
ויטמין B2 (מ"ג)00
סידן (מ"ג)1.51.52
ברזל (מ"ג)0.010.01
מגנזיום (מ"ג)0.380.38
אבץ (מ"ג)0.010.01
אשלגן (מ"ג)0.170.17

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 17% 12.7% 70.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.2 (0.2 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.