דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
לחמניות בריאות יותר

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 99 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הלחמניות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לערבב את הקמח, השמרים והסוכר, להוסיף את השמן והמלח תוך כדי העירבול, להוסיף את המים בהדרגה (במקרה הצורך להוסיף עוד מים/קמח) וללוש כ- 5 דקות.
  • 2 להתפיח בקערה מכוסה בניילון נצמד למשך כחצי שעה או עד להכפלת הנפח.
  • 3 ללוש בעדינות, לחלק את הבצק ל- 10 כדורים, ליצור לחמניות ארוכות (אפשר גם עגולות) ולהתפיח שוב כ- 15 דקות.
  • 4 להתיז ספריי שמן על הלחמניות ולאפות בחום של 185 מעלות למשך כ- 20 דקות או עד להשחמה.
  • 5 בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)257261
חלבונים (גרם)6.75 6.85
פחמימות (גרם)3738
מתוכן סוכרים (גרם)1.5 1.52
שומנים (גרם)9.02 9.15
מתוכם שומן רווי (גרם)0.9 0.92
נתרן (מ"ג)662.83672.24
מים (גרם)35.9736.48
ויטמין B (מק"ג)0.290.29
ויטמין B2 (מ"ג)00
סידן (מ"ג)1.51.52
ברזל (מ"ג)0.010.01
מגנזיום (מ"ג)0.380.38
אבץ (מ"ג)0.010.01
אשלגן (מ"ג)0.170.17

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 17% 12.7% 70.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.