דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 58 גרם למנה\יחידה (8 משולשים לכל מגש (סה"כ 2 מגשי פיצה))

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פיצה ללא התפחה
פיצה ללא התפחה - מתכון שכדאי לאמץ
  • 1 אל מיקסר עם וו לישה מוסיפים את כל המצרכים.
  • 2 מפעילים את המיקסר על מהירות בינונית למשך כ- 10 דקות עד לקבלת בצק אחיד ויפה.
  • 3 מחלקים את הבצק לשתי יחידות פיצה.
  • 4 מרדדים כל חלק בעזרת מערוך, מעבירים לנייר אפייה ולתבנית הרצויה, מוסיפים את רוטב פיצה, הגבינה המגורדת והתוספות לפי הטעם.
  • 5 המלצה חמה חמה: תשאירו את השוליים ללא רוטב וגבינה, תברישו בביצה ותפזרו שומשום (אני משתמש בשומשום מלא - ניתן להשיג בחנויות פיצוחים וכדומה).
  • 6 אופים בחום של 190-200 מעלות טורבו למשך כ- 15 דקות. מתקבלת פיצה ללא התפחה פשוט קלה להכנה וגם טעימה מאוד!
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מיקסר עם וו לישה.

הערך התזונתי לא כולל את רוטב העגבניות, הגבינה והתוספות, אלא את הבצק בלבד.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 10% 11.9% 78.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.11 (0.11 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב