מצרכים למתכון
4 מנות/יחידות, 78 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
- שמן קנולה - 1/4 כוס - סה"כ (60 מ"ל)
- פופקורן - 1/2 אריזת ניילון - סה"כ (250 גרם)
- מלח - 1/4 כפית שטוחה
אופן הכנת המתכון
- אחרסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
הכי פשוט - הכי טעים! פופקורן ביתי...
- 1 להוסיף את השמן (או החמאה) לסיר הרחב עד לגובה גרעיני התירס (תלוי בכמות בה עושים שימוש כמובן), ולהמתין שהשמן ירתח.
- 2 להעביר את גרעיני התירס בזהירות אל השמן בסיר (ניתן לערבב מעט שהשמן יכסה את כל הגרעינים).
- 3 לכסות את הסיר עם המכסה, מחכים להתפוצצויות של גרעיני התירס ומסירים מהאש כשהפיצוצים פוסקים.
- 4 להסיר את המכסה, להמתין כ- 10 דקות, לפזר מלח לפי הטעם, לערבב ולהתענג על נישנוש פופקורן ביתי קל וטעים!
- 5 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
ציוד נדרש: סיר רחב.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
10.9% |
21.3% |
8.6% |
59.2% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב